VIRÁGZÓ ZUGLÓ 2018. 
- utcafrontszépítő és közösségi kertépítő program -

Kedves Érdeklődő Zuglói Kertbarátok!  

 

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata 2018-ban ismét meghirdeti a Virágzó Zugló Programot.
A program célja, hogy Zugló önkormányzata és a zuglói lakosok közösen szépítsék meg, tegyék virágossá a lakóházakhoz tartozó előkerteket, utcafrontokat.
programra olyan magánszemélyek, lakóközösségek, intézmények és vállalkozások jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy részt vesznek lakóhelyük utcafrontjának, előkertjének virágosításában és az elkészült terület további gondozásában.
A programban résztvevőknek az önkormányzat térítésmentesen adja a virágpalántákat és a cserjéket, valamint segítséget nyújt az ültetéshez szükséges szerszámok biztosításában is.
 
Jelentkezési lap a www.viragzozuglo.hu oldalról letölthető, vagy személyesen átvehető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán ügyfélfogadási időben.

Kizárólag zuglói lakcímmel rendelkezők jelentkezését várjuk a viragzozuglo@zuglo.hu e-mail címen vagy postai úton (1145 Budapest, Pétervárad utca 2-4.). A borítékra kérjük, írják rá: Virágzó Zugló 2018.


Elérhetőség:

Tel. : 06/30/ 341/5104

www.viragzozuglo.hu

viragzozuglo@zuglo.hu

 

Szabó Rebeka 

Virágzó Zugló Programért felelős Alpolgármester

 

Megyeri Szabolcs 

Zugló főkertésze

 

Borhy Bernadett

kertészmérnök programkoordinátor


Zuglói Lapok (2017.10.05.)Zuglói Lapok (2017.06.29.)
Virágzó Zugló 2017 
utcafrontszépítő és közösségi kertépítő program 

Kedves Érdeklődő Zuglói Kertbarátok! 

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata 2017-ben ismét meghirdeti a Virágzó Zugló Programot.

A Program célja, hogy Zugló önkormányzata és a zuglói lakosok közösen hozzák rendbe, tegyék virágzóvá a lakóházukhoz tartozó előkertet, utcafrontot.

A programra olyan magánszemélyek és lakóközösségek, intézmények vagy vállalkozások jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy részt vesznek lakhelyük utcafrontjának, előkertjének virágosításában és az elkészült terület további gondozásában.

A programban résztvevő lakosoknak az önkormányzat térítésmentesen biztosítja az elültetendő cserjéket és virágpalántákat, valamint az ültetéshez szükséges felszerelést.

Jelentkezési lap letölthető a www.virágzozuglo.hu weboldalról, vagy személyesen átvehető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán ügyfélfogadási időben. Jelentkezni kizárólag zuglói lakcímmel rendelkező magánszemélyek és lakóközösségek tudnak a jelentkezési lap elküldésével a viragzozuglo@zuglo.hu e-mail címen vagy postai úton. A borítékra kérjük ráírni: Virágzó Zugló 2017.

 

Szabó Rebeka
Virágzó Zugló Programért felelős alpolgármester
Várjuk jelentkezésüket 2017-ben is!

Bővebb információk: Jelentkezés

Kérdések esetén forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

VIRÁGZÓ ZUGLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
TELEFON: 06-30-341-51-04
VIRAGZOZUGLO@ZUGLO.HU